Over onze diensten

Wat is een Eeuwige Roos?

De Eeuwige Rozen met een lange levensduur in een luxueuze doos van The Roseland Company zijn in verschillende kleuren, maten en verpakkingen verkrijgbaar. Ons assortiment is groot, je kan uit een verpakking van één enkele roos tot 30 rozen kiezen. Je kan een doos uit ons assortiment kiezen of een eigen selectie maken. We leveren in heel Italië.

De Eeuwige Rozen - Le rose dell’eternitá

De vers geknipte rozen zijn gedroogd en behandeld op een manier dat ze in hun originele staat worden bewaard. Zo houden de rozen jarenlang hun kleur en textuur, alsof ze vanmorgen waren geknipt. Met minimale zorg kan je jarenlang genieten van de Eeuwige Roos.

De rozen worden in bloei op het mooiste moment geknipt en door een rehydratatieproces bewaard met een mengeling van glycerine en natuurlijke bewaarmiddelen. Deze speciale mengeling vervangt het sap van de roos via de stengel. Na dit proces glanzen de rozen jarenlang in hun natuurlijke mooiheid.

Levering 

We leveren in heel Italië. De pakketjes worden met zorg verpakt en behandeld zodat de rozen niet beschadigd kunnen worden. In geval van schade betalen wij 100% van uw aankoopbedrag terug.
We leveren binnen een werkdag, dit is zonder verwerkingstijd en weekenden. Houd er rekening mee dat dit geschatte verzendtijden zijn en vertragingen kunnen optreden als gevolg van onvoorziene omstandigheden. Als u vóór 15.00 uur een bestelling plaatst met normale verzending, wordt het pakket de volgende werkdag verzonden. Na 15.00 uur is de verwerkingstijd 1 werkdag. (Verwerkingstijd kan 1-2 werkdagen duren als u een aangepaste gravure bestelt, anders wordt uw bestelling zo snel mogelijk ingepakt en verzonden)